X
Tak for din henvendelse

Vi har modtaget din henvendelse.

Du hører fra os snarest

"Jeg er vild med mode"

CHARLOTTE TEUT, 41 ÅR, STARTEDE SIT KENDSKAB TIL FRIENDTEX VED SELV, I MANGE ÅR, AT VÆRE VÆRTINDE. MEN DA HENDES FASTE FRIENDTEX-FORHANDLER VALGTE AT STOPPE, OPFORDREDE HUN CHARLOTTE TIL AT STARTE SOM FORHANDLER I STEDET FOR HENDE.
 
Charlotte greb chancen, da hun vidste, at hun kunne stå inde for det, hun skulle ud at sælge, hun havde jo som kunde altid været rigtig godt tilfreds med tøjet.
Charlotte elsker tøj og mode og nyder at kunne klæde kvinderne på og give dem en god og personlig service. "Jeg  har rigtig mange faste kunder, som har booket mig forud for hver sæson, hvilket betyder at jeg altid starter en ny sæson op med en næsten fuld kalender. Men der skal også være plads til nye kunder, så må jeg bare udvide 'åbningstiden'", siger Charlotte.

Det greb om sig
Til at starte med havde Charlotte en kollektion 1-2 uger pr. sæson, men ret hurtigt voksede kundekredsen og kalenderen blev fyldt op, så meget, at hun slet ikke kunne nøjes med et par uger længere.
"Jeg valgte derfor at få kollektionen i hele sæsonen. Med flere arrangementer begyndte omsætningen også at stige og det gav familien og mig mulighed for at komme på en ekstra god ferie, købe nye møbler og anden forkælelse. Jeg betragter det at sælge Friendtex-tøj, som et fritidsjob/en hobby, og så er det jo fantastisk, at der også er mulighed for en god fortjeneste," siger Charlotte.
 
God sparring og backup
Da Charlotte begyndte som forhandler for 8 år siden var hendes børn små, så det passede med at hun kunne nå at putte dem i seng, inden hun kørte ud og solgte tøj. I dag hvor de er blevet større, fungerer det stadig rigtig fint og de ved alle at der er en gulerod i den anden ende. Når sæsonen er slut, så pakker de kufferten og tager af sted på ferie.
"Hos Friendtex får jeg den hjælp jeg har brug for og bliver altid mødt med et smil. Jeg kommer en del i huset hos Friendtex i Herning, da jeg bor i nærheden og derfor selv afhenter mine varer. Friendtex-teamet er også altid klar til at sparre med mig, når jeg har brug for det. Så hvis du interesserer dig for tøj og mode skal du ikke være bange for at tage springet og blive Friendtex-forhandler," mener Charlotte.


I løbet af en sæson kan Charlotte nemt komme op på at afholde 15-18 arrangementer. Derudover tager hun gerne imod de tilbud der dukker op fra lokalsamfundet i form af modeshows, gårdmarkeder, kvindeaftner m.m. og er også selv med til at planlægge en del af det.